|   | 
  • Gökhan gün sayıyor


    Gökhan gün sayıyor
    Sinan Bolat'tan istediği verimi alamayan Galatasaray gözünü SAİ K.Erciyesspor'un başarılı file bekçisi Gökhan Değirmenci'ye dikti.

     
    Galatasaray yeni sezon öncesi ilk transferini kaleye yapmaya hazırlanıyor. Sarı Kırmızılılar'ın hedefindeki ilk isim Kayseri Erciyesspor'un başarılı kalecisi Gökhan Değirmenci.

    Özellikle Fenerbahçe'nin Kayseri Erciyes'le oynadığı son lig maçında devleşerek, Galatasaray'ın ezeli rakibine şampiyonluk yolunda darbe vuran 26 yaşındaki file bekçisi, bir süredir Galatasaray'la flört halinde. Kulübüyle olan sözleşmesi sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan'a bonservis bedeli ödemeyecek olan Sarı Kırmızılılar "Sezon sonuna kadar bizden haber bekle. Sakın kimseye imza atma" diye haber gönderdi. Gökhan Derğirmenci'de bunun üzerine Galatasaray'a transfer olmak için gün saymaya başladı. 

    Böylece sezon başında Porto'dan kiralanan ve yıllık maliyeti 1.5 milyon Euro'yu aşan Sinan Bolat'la yollar ayrılacak. Muslera'ya yedek kaleci bulmak içinde ekstra bonservis bedeli ödenmeyecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.