|   | 
  • Gollbol Milli Takımımız İsrail’i Yenip Avrupa Şampiyonu Oldu


    Gollbol Milli Takımımız İsrail’i Yenip Avrupa Şampiyonu Oldu
    Görme Engelliler Kadın Golbol Milli Takımımız destan yazmaya devam ediyor. Almanya’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası finalinde İsrail'i 8-6 yenmeyi başaran Milli Takımımız, şampiyon olarakbayrağımızı göndere çektirdi.

    Sporcu terapistliğini Kayserili Sporcu Sağlığı Uzmanı Atalay Özen’in yaptığı Golbol Milli takımımız, Almanya’nınRostockkentinde gerçekleştirilen ve 10 ülkenin katıldığı şampiyonanın finalinde İsrail ile karşılaştı. Final maçında rakibine 8-6 üstünlük sağlayan milli takımımız, tarihinde ikinci kez Avrupa şampiyonluğunu kazanma başarısını elde etmiş oldu.

    Türkiye Golbol Milli Takımı, bundan önceki Avrupa Şampiyonluğunu 2015 yılındaki organizasyonda elde etmişti. Milli takımın2016 Rio Olimpiyatlarında da Olimpiyat Şampiyonluğu yer alıyor.

    Elde edilen başarıyla ilgili bilgi veren Milli Takımlar Sporcu Terapisti Atalay Özen, Görme engelli kadınlarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu şampiyonluğu Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan askerlerimize ve şehitlerimizin yakınlarına hediye ediyoruz. Ekibimiz şu anda otoriteler tarafından dünyanın en iyisi olarak gösteriliyor, millilerimize bünyesinde görev yaptığım Kayseri Fizyoafitsport ve OMS Sporcu Sağlığı Merkezi de büyük destek sağlıyor. Bundan sonraki dönemlerde Mili takım hazırlık kamplarımızın Kayseri’de yapılması için girişimlerde bulundum şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.