|   | 
  • Gönüllü Okul Geçit Görevlileri İş Başında


    Gönüllü Okul Geçit Görevlileri İş Başında
    Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlilerince ana cadde üzerinde bulunan AFY. Kız Teknik Meslek Lisesi, İmam Hatip Orta Okulu ve Selçuk Maşlak Orta Okulunda eğitim ve öğrenim gören 8 öğrenci 'Gönüllü Okul Geçit Görevlisi'' olmak için seçildi.

     
    Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlilerince okul giriş ve çıkışlarında uyulması gereken trafik kuralları konusunda gerekli eğitim verildikten sonra İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert ve Polis Merkezi Amiri Celal Karakuş?un katılımıyla ''Gönüllü Okul Geçit Görevlileri'' belge taktim töreni yapıldı. Öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde alınması gereken trafik tedbirleri Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri tarafından uygulamalı gösterilerek, öğrencilerin de yapmaları sağlandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.