|   | 
  • Gözaltındaki 5 işadamından 2'si tutuklandı


    Gözaltındaki 5 işadamından 2'si tutuklandı
    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘paralel yapı soruşturması’ kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 işadamından 2’si tutuklandı.

    Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla geçtiğimiz gün ‘paralel yapı soruşturması’ kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından operasyon düzenlenmiş, düzenlenen operasyonda N.S, H.G, M.A, M.A. ve H.O.B. gözaltına alınırken, 7 kişi hakkında da yurt dışında olmaları nedeniyle yakalama kararı çıkarılmıştı.

     

    Gözaltına alınan 5 kişi, savcılığa sevk edilmişti. Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen H.G. ile H.O.B. tutuklanırken, diğer 3 kişi ise denetimli serbestlik şartı ile serbest bırakıldı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.