|   | 
  • Göztepe, Beşiktaş deplasmanında


    Göztepe, Beşiktaş deplasmanında
    Spor Toto Süper Lig’de Avrupa hedefleyen Göztepe, yarın son şampiyon Beşiktaş ile Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek.

    Spor Toto Süper Lig’in 28. haftası önemli bir karşılaşmaya sahne olacak. Avrupa Kupaları’na katılmak isteyen Göztepe, şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Vodafone Park’ta 07 Nisan Cumartesi saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı Ümit Öztürk yönetecek. İzmir temsilcisi haftaya 40 puanla 8. basamakta girerken, ev sahibi Beşiktaş ise 53 puanla sıralamanın 3. basamağında kendisine yer buldu.

    Eksikler can sıkıyor

    Zorlu karşılaşma öncesinde Göztepe’de eksik ve sakat oyuncuların fazlalığı teknik heyeti düşündürüyor. Sarı-kırmızılı takımda kart cezalıları Kosanovic ve Gouffran’ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Hakan Çinemre, Ömer Şişmanoğlu, Kadu ve Atakan da kadroda yerlerini alamayacak. Geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçında sakatlanan ve sahayı sedyeyle terkeden Traore’nin durumu ise maç saatinde netleşecek.

    Gözler Ba’da 

    Beşiktaş-Göztepe maçı öncesinde futbolseverlerin gözü sarı-kırmızılıların forveti Demba Ba’da olacak. Devre arasında geldiği Göztepe’de 5 kez gol sevinci yaşayan tecrübeli santrfor, ilk kez eski takımına rakip olacak. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, “Demba Ba’yı önümüzdeki sezon takımda görmek istiyorum” sözleri de iki kulüp arasında gerginliğe sebep olmuştu.

    Biletler tükendi 

    Yarın Vodafone Park’ta zorluk derecesi oldukça yüksek bir maça çıkacak olan Göztepe, İstanbul’da yalnız kalmayacak. Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan biletleri yalnızca 8 dakikada tüketen Göztepeli futbolseverler, takımlarına itici güç olmaya çalışacak.  




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.