|   | 
  • Guardiola, Jason Denayer’i ABD kampına aldı


    Guardiola, Jason Denayer’i ABD kampına aldı
    Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Amerika Birleşik Devletleri’nde yapacakları kampa Galatasaray’ın gündeminde olan Belçikalı defans oyuncusu Jason Denayer’i de dahil etti

    Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İngiliz ekibi Manchester City, hazırlıklarına Amerika Birleşik Devletleri’nde devam edecek. Teknik Direktör Pep Guardiola, ABD kampına Galatasaray’ın gündeminde olan bir ismi de dahil etti. Deneyimli çalıştırıcı, 28 kişilik kadroya sarı-kırmızılıların ilgilendiği Belçikalı savunmacı Jason Denayer’i de aldı. 
    Denayer geçtiğimiz sezonu Galatasaray’da kiralık olarak geçirmiş ve Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. 23 yaşındaki futbolcu, 2015-2016 sezonunda da sarı-kırmızılılarda kiralık olarak forma giydi. 
    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yaptığı bir açıklamada, Denayer’i tekrar takıma katmak istediklerini ifade etmişti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.