|   | 
  • Gül, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i Ziyaret Etti - VİDEO


    Gül, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i Ziyaret Etti - VİDEO
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri?nin Kocasinan ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

    Kocasinan Belediyesi önünde bekleyen vatandaşların alkışlarıyla Kocasinan Belediyesi'ne gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başkan Mustafa Çelik, eski Başkan Bekir Yıldız, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri tarafından karşılandı. Başkanlık makamına çıkan Cumhurbaşkanı Gül, ''Mustafa Çelik'i tekrar tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin. 'Mehmet Özhaseki ve Memduh Büyükkılıç'ı da tebrik ediyorum. Onları daha önce makamlarında ziyaret etmiştim. Yeni Başkanı Mustafa Çelik'i makamında tebrik edelim istedim. Bekir beyin sadece Kocasinan'a yaptığı hizmetler değil, Kayseri ve Kayseri siyasetine, buranın da daha ötesine geçen çok büyük hizmetleri ve katkıları oldu. Bekir bey bizim görünmeyen gücümüzdür. Herkesin her zaman çok takdir ettiği, saygı duyulan bir arkadaşımızdır. Bu bütün arkadaşlarımız tarafından böyle bilinir. Bunun için hizmetlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum? dedi.
    ''Demokrasilerde bu işler böyledir'' diyen Cumhurbaşkanı Gül, ''Muhakkak ki her şeyin bir süresi vardır. Ondan sonra yerini yeni arkadaşların, yeni kişilerin alıp görevlerini aynı istikamette götürmesi çok önemlidir. Onun için bu tecrübelerden faydalanın. Hep beraber bir havuz gibi bütün imkanlarınızı kullanın. Mehmet Özhaseki ve Memduh Büyükkılıç'ın da büyük tecrübeleri var. Siz de zaten resmen olmasa da fiilen siyasetin, bu aynı kadronun içinde oldunuz. Artık resmen sorumluluğu aldınız. Bundan sonra da inşallah kentimizi daha çok güzelleştirmek, çok daha ileri götürmek ve gelecekte herkesin gönlünce yaşayabileceği, her anlamda, sadece nüfus anlamında bir büyük şehir değil, sanayisiyle, ekonomisiyle, kültürüyle, eğitimiyle, turizmiyle, bütün sosyal faaliyetleriyle burayı gerçek anlamda büyük şehir, Orta Anadolu'nun metropolü yapıyorsunuz. Bunu yaptınız aslında. İnşallah bundan sonra da bu yarışta geri kalmadan daha ileri götüreceksiniz. Bütün herkesi tekrar çok tebrik ederim. Bu işler tek başına olmuyor. Birileri nihayetinde bir makamda oluyor, temsil ediyor ama bütün bir arkadaş grubunun desteğiyle samimi gayretleriyle ve çalışmalarıyla bütün bunlar oluyor. Bundan dolayı da hepinize, hemşehrilerime, arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Mustafa Bey'e de tekrar çok başarılar diliyorum. Gözümüz artık üstünde'' şeklinde konuştu. 
    Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 30 Mart yerel seçimlerinde Kayseri'nin kendisine teveccüh edip göreve layık gördüğü için teşekkür etti. Çelik, ''Cumhurbaşkanım, hoşgeldiniz. İnşallah Bekir başkanımızdan aldığımız bu bayrağı daha ileriye, daha yükseğe taşımaya gayret edeceğiz. 155 bin hektar yüzölçümümüz, 375 bin nüfusumuz, 116 mahallemiz, yeni bağlanan beldelerle birlikte demografik olarak da çok renkli bir halk kitlemiz var. Civar illerden, diğer ilçelerden gelen bir hemşehri kitlesine sahibiz. Bu dönemde kendimize 'Kocasinan'ı büyüteceğiz? hedefini belirledik. Tarımda, sanayide, ticarette, eğitimde, sağlıkta, turizmde çok önemli değerlerimiz var. Bu değerler üzerinde çalışarak, Kocasinan'ı daha da büyütmek için gayret edeceğiz'' diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.