|   | 
  • GÜLSOY AÇIKLAMASI!


    GÜLSOY AÇIKLAMASI!
    Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, "Altındaki bu düşüşleri vatandaşlar alım fırsatı olarak görsünler."

     Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, "Altındaki bu düşüşleri vatandaşlar alım fırsatı olarak görsünler. Altında yatırım uzun vadeli olarak düşünülmeli. Bugün alayım yarın satayım gibi değil, uzun vadede ellerinde bulundurabilirler" dedi.

    Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, "Dünyadaki bütün krizler çözülmüş değil. Bu sene de en çok kur savaşları diye adlandırılan bütün dünya devletlerinin, merkez bankalarının aşırı derecede para basmaları ve paralarının değerini düşürmeleri görülüyor. Ülkeler, ihracat yapmak için, mal satmak için bütün dünyanın birbiriyle rekabet halinde olması... Aynı zamanda bütün dünya birbirine müşteridir. Onun için paralarının değerini düşürüp daha çok mal satabilmek için, ekonomilerini daha yukarılara taşımak için uğraşıyorlar. Bu altının tahtını sarsmayacağını ve her zaman için altının alınabilir seviyelerde olacağını düşünüyoruz. Onun için yatırımcılarımız altın alabilirler. Altında yatırım uzun vadeli olarak düşünülmeli. Vatandaşlar altınlarını, bugün alayım yarın satayım gibi değil, uzun vadede ellerinde bulundurabilirler" diye konuştu



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.