|   | 
  • Gülsoy'dan Bahçeliye ziyaret


    Gülsoy'dan Bahçeliye ziyaret
    Kayseri Genç Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy ve dernek yönetim kurulu üyeleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ziyaret gerçekleştirdi.

    KGGD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gülsoy ve dernek yönetim kurulu üyeleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek, derneğin kuruluş amacı, faaliyetleri ve gelişimi hakkında bilgi verdi.

     

    Faaliyet raporunun okumasının ardından Türkiye ve dünyanın içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik sorunlar üzerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile geniş çaplı istişare yapıldı. İş dünyasının ve ekonominin genel sorunlarından bahseden Gülsoy, Türk dünyasının bilge lideri Devlet Bahçeli’nin bu konu üzerindeki görüş ve önerilerini dikkate alacaklarını ve bu doğrultuda hassasiyetle çalışacaklarını ifade etti. Gülsoy, ziyaret sonrasında yaptığı konuşmasında ise, bu ziyaretin gecikmiş bir ziyaret olduğunun altını çizerek,

     

     “Keyifli bir ortamda çok verimli bir istişarenin gerçekleştirdik. Genel Başkanımızın hüsnü kabulünden dolayı kendilerine şükranlarımızı iletiyoruz. Ve ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas süreci her yönüyle takip ediyoruz”diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.