|   | 
  • GÜNDEM AVRUPA VE KONGRE


    GÜNDEM AVRUPA VE KONGRE
    AGSD Kayseri Şube Başkanı Yavuz NAVRUZ, Fanatik Sporda Anadolu ekinde Ligin son dört haftasına girerken Kayserispor'da son 4 haftada dikkat edilmesi gereken unsurlara ve 5 Mayısta yapılacak kongreye değindi.

    Kayserispor sezonun bitimine 4 hafta kala hedefe kilitlenmiş durumda. Sezonun ilk yarısında iyi bir performans sergileyen sarı kırmızılı ekip sezonun ikinci yarısında bu başarıyı yakalayamadı. Bekleneni veremeyen Kayserispor rehavetten bir an önce kurtularak kalan maçlarını en az kayıpla kapatmak zorunda. Eğer ki Kayserispor Avrupa kupalarına katılmak istiyorsa artık toparlanarak kalan dört maçın üçünü kazanmak zorunda. Bunun içinde rakiplerinden daha çok isteyerek iki katı mücadele etmesi gerekiyor. Kayserispor ligi nerede bitirir, Avrupa’ya gider mi gidemez mi bunu hep birlikte göreceğiz. Bence Kayserispor da en önemli gündem Mayıs ayında yapılacak olan seçimli genel kurul. Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir devam edecek mi? Yönetim niçin seçimli kongre kararı aldı? Kısaca bu konuya değinelim. Bence Başkan Bedir devam eder. Niçin kongre kararı alındı derseniz yönetimin güven tazelemesi için. Tabi ki Bedir ve yönetimine güven yok mu diyebilirsiniz var, var olmasına da Başkan daha güçlü gelmek istiyor. Erol Bedir şu ana kadar çok başarılı bir yönetim sergiledi. Göreve geldiğinden bu yana başarılı işler yaptı. Takımı Kayseri halkı ve taraftarı ile yeniden bir araya getirdi. Köprüleri kaldırdı, buzları eritti. İki üç bin taraftara oynayan Kayserispor şimdilerde 20-25 bin taraftar ortalamasıyla oynuyor. Anlayacağınız mevcut yönetim yediden yetmişe yaptığı çalışmalarla her kesimin takdirini topladı. Peki bundan sonra ne olur? Bedir göreve geldiği zamanki gibi şimdi de bütün camiadan daha çok destek bekliyor. Bence haklı, Başkan göreve geldiği günden bu yana Kayserispor kendi yağında kavruluyor. Sportif başarılar ve yan gelirler Kayserispor’un giderlerini ve ödemelerini şu ana kadar karşıladı. Başkan Erol Bedir zor da kalınca da kendi şirketi üzerine kredi çekti. Anlayacağınız geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında göreve gelen yönetim üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Enkaz edebiyatı içinde olmadı. Yönetimi en büyük sıkıntıya sokan ise geçmişten gelen borçlar oldu. Bu borçlar ödenmeye devam etse de yeni sezon öncesi baş ağrıtacak gibi bu nedenle Bedir genel kurul toplantısında hem maddi hem de manevi tam destek istiyor. Erol Bedir koltuk sevdası içinde olmadığını her fırsatta ifade ediyor. Ben de öyle düşünüyorum çünkü öyle bir düşüncesi olsa zaman olmasına rağmen genel kurul kararı almazdı. Kayseri'yi önümüzdeki dönemde çok büyük bir sınav bekliyor. Bakalım Kayseri bu sınavdan başarıyla çıkabilecek mi? Kayserispor Erol Bedir döneminde kısa zamanda kurumsallaşma adına önemli adımlar attı; atmaya da devam ediyor. Şimdi her zamankinden daha çok destek zamanı. Kayseri takımına sahip çıkmalı. Erol Bedir Başkanlığında daha güçlü bir yönetim kurulu oluşturularak daha büyük başarılara imza atılacağını düşünüyorum. Kısacası birlikten kuvvet doğar.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.