|   | 
  • HACI ALİ KAPLAN HOCA DUALARLA UĞURLANDI


    HACI ALİ KAPLAN HOCA DUALARLA UĞURLANDI
    Kayseri'nin yetiştirdiği önemli manevi şahsiyetlerden Hacı Ali Kaplan (79) vefat etti.

     Kayseri'nin yetiştirdiği önemli manevi şahsiyetlerden Hacı Ali Kaplan (79) vefat etti. Kaplan hocayı sevenleri son yolculuğunda da yalnız bırakmadı. Cenaze namazına katılan binlerce kişi dualarla Hacı Ali Kaplan'ı uğurladı.

    Kayseri'nin yetiştirdiği, tanınmış simalarından ve manevi şahsiyetlerinden birisi olan Hacı Ali Kaplan, kısa süre önce rahatsızlanarak tedavi görüyordu. Kaplan, rahatsızlığına bağlı olarak vefat etti. Kaplan hocanın cenazesi Camii Kebir'den kaldırıldı. İkindi namazı sonrasında binlerce insanın katılımıyla cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Türkiye Büyük Millet Meclisi (Tbmm) Başkan Vekili Sadık Yakut, milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de katıldı. Hacı Ali Kaplan, şehir mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi. Hacı Ali Kaplan, 1933 yılında Erkilet'in Emmiler köyünde doğmuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.