|   | 
  • Hacı Boydak tahliye oldu!


    Hacı Boydak tahliye oldu!
    Kayseri’de gerçekleşen soruşturma kapsamında tutuklanan Boydak Holding Eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tahliye edildi.

    Kayseri’de 05.03.2016 tarihinde gerçekleşen operasyon kapsamında gözaltına alınan ve ardından tutuklanan Boydak Holding Eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, avukatlarının yaptığı itiraz sonrasında mahkeme tarafından tahliye edildi.
     
    Edinilen bilgilere göre, Hacı Boydak’ın yargılanmasına tutuksuz olarak devam edilecek. Boydak Holding Eski Ceo’su Memduh Boydak hakkında ise bir karar çıkmadı.
     
    Tahliye kararı sonrasında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak bir açıklama yaptı. 
     
    Mustafa Boydak, tahliye kararı ile ilgili olarak yazılı yaptığı açıklamasında şu ifadelerde bulundu:
     
    "Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan soruşturma kapsamında 5 Mart 2016 tarihinde tutuklanan Hacı Boydak, yapılmış olan tahliye talebine istinaden bu gün ilgili yargı merciince tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol yükümlülükleriyle tahliye edilmiştir. Her daim ifade ettiğimiz üzere Türk adaletine ve devletimize olan güvenimiz ve bağlılığımız tamdır. Temennimiz diğer aile bireyimiz Memduh Boydak’n da en kısa sürede aramıza dönmesidir.
     
    Boydak Ailesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimize ve milletimize bağlılıkla çalışmaya ve güzel ülkemiz için değerler üretmeye devam edeceğiz kamuoyuna saygıyla duyurulur."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.