|   | 
  • Hacıosmanoğlu Spor Kulübü!


    Hacıosmanoğlu Spor Kulübü!
    Trabzonspor'da 5-6 Aralık'ta yapılacak başkanlık seçimleri öncesi ilkginç bir detay ortaya çıktı. Oy kullanacak üye listesinde "Hacıosmanoğlu" soyisimli 105 kişinin bulunması dikkat çekti.

    İbrahim Hacıosmanoğlu, Celil Hekimoğlu, Muharrem Usta, Tahsin Usta ve Temel Eyüpoğlu'nun yarışacağı kongre öncesi üye krizi yaşanıyor.

     

    Zira Ekim ayında açıklanan listede 9 bin 973 üyenin oy kullanma hakkı olduğu bildirilmişti. Ancak İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi, kongreye katılacak üye sayısını 11 bin 251 e çıkarttı. Yeni listede ise ilginç detaylar var. Sıralamada yer yer atlamalar görülürken, en çok üyenin İbrahim Hacıosmanoğlu'nun memleketi olan Trabzon'un Of ilçesinden yapıldığı dikkat çekti.

     

    Ayrıca listede art arda sıralı şekilde soyadı Hacıosmanoğlu olan 105 yeni üyenin bulunması kafalarda soru işareti bıraktı.

     

    Kaynak: Meydan Gazetesi




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.