|   | 
  • Hainler yine saldırdı: 2 şehit 10 yaralı!


    Hainler yine saldırdı: 2 şehit 10 yaralı!
    Mardin’in Nusaybin ve Mazıdağı ilçelerinde teröristlerin düzenlediği bombalı saldırılarda 2 güvenlik görevlisi şehit oldu. 10 da yaralı var.

    Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada, 1 asker şehit olurken, 7 asker de yaralandı. Ayrıca Mazıdağı ilçesinde teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak etmesi sonucu 1 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı.

     

    İlk Saldırı Nusaybin'de Gerçekleşti

    Bugün, Dicle Mahallesi’nde güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK’lıların daha önce yola döşediği tahrip gücü yüksek patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı. Yaralılar tedaviye alınırken, bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri geniş çaplı operasyon başlattı.

     

    Hainler Mazıdağı'nda da polise saldırdılar

    Olay, Mardin-Diyarbakır karayolu üzeri Mazıdağı üç yol ile Sultan Şeyhmus köyü arasında meydana geldi. Burada teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı patlayıcı, özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında infilak etti. Patlamada, 1 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı. Yaralı polisler, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.
     

    Patlamanın ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede geniş kapsamlı operasyon sürüyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.