|   | 
  • Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık


    Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
    Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde Bursaspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından, "Oyun anlayışı bakımından galibiyeti hak eden takım bizdik" dedi.

    Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 13. haftasında Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenen Kayserispor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşma sonunda yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:

     

    "Oyunun kaderini duran toplar belli etti. Oyunun geneline baktığınız zaman üstün olan taraf Kayserispor'du. Genç bir takımız. Aldığımız puanların 4'te üçünü deplasmandan getirdik. İçeride maalesef maç kazanamıyoruz. 

     

    Maçın sonlarına doğru bir baskı yedik. Bu da çok normal. Kompakt oynayarak, çok az pozisyon vererek maçı 2-1 kazanmasını bildik. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Bursaspor'a başarılar diliyorum" dedi.

     

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.