|   | 
  • Hakan Kutlu resmen Kayserispor'da


    Hakan Kutlu resmen Kayserispor'da
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Tolunay Kafkas ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktör Hakan Kutlu ile 1,5 yıllığına anlaştı. Bugün resmi sözleşme imzalayan Kutlu, hedeflerinin Kayserispor'u ligde tutmak olduğunu söyledi.

    Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Hakan Kutlu’nun kazanma ve başarma isteğinin anlaşmadaki en önemli etken olduğunu belirterek, 

     

    “Bugün kulübümüz için çok önemli bir gün. Teknik direktörlük için Hakan Kutlu hocamız ile bugün anlaşmış bulunmaktayız. İnşallah bu anlaşma hem kulübümü hem hocamız için hayırlara vesile olur. Bu birlikteliğin oluşmasında hocamızın göstermiş olduğu kazanma ve başarma isteği bizim için en önemli etken oldu. Umut ediyorum ki bugün burada düzenlediğimiz imza töreni Süper Lig’de başarıyla geçecek nice seneler için ilk adım olacaktır. Hocamıza ve ekibine hoş geldiniz diyorum” dedi.

     

    Kutlu: Bu işin üstesinden geleceğiz

    Kendisini Kayserisporlu yapan imzayı attıktan sonra açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, güvendikleri bir camiaya geldiklerini söyleyerek, kısa vadede hedefin takımı Süper Lig’de tutmak olduğunu söyledi.

     

    Kutlu, “Kayserispor daha önce de çalışmak istediğimiz, sevdiğimiz, beğendiğimiz bir camia. Tolunay Hoca’dan sonra bu göreve gelmek benim için onur verici. Gerçekten değerli bir hocaydı ama şanssız bir süreç geçti. Yine güvendiğimiz bir camiaya geldik, oyuncu kadromuza çok güveniyoruz. Yarışacağımız takımları gerek bireysel gerek takım performansı olarak yaptığımız analizlerde de önde olduğunu gördük. Ama biraz moral motivasyonu açısından son haftalarda almış olduğu şanssız sonuçlardan dolayı biraz eksiklik var. Biz bunu birliktelik sağlayıp inşallah bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Bu yıl son 10 maçlık süreci başarıyla atlattıktan sonra önümüzdeki yıl bir yapılanma sürecine girip inşallah Kayserispor’un başarılarına yenilerini eklemeyi Allah bize nasip eder. Şu anda kısa sürede hedefimiz Kayserispor’un bu ligdeki hayatını devam ettirmek olacak. En kısa sürede inşallah bu işin üstesinden geldikten sonra önümüzdeki yılın planlamasını düşünürüz” ifadelerini kullandı.

     

    Fenerbahçe maçını kazanacağız

    Hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçına değinen Teknik Direktör Hakan Kutlu, sahaya galibiyet için çıkacaklarını ve İstanbul’dan alınacak hiçbir puanın tesadüf olmayacağını belirtti. Kutlu, 

     

    “Fenerbahçe maçı zor bir maç olarak gözüküyor. Ligin üzerinde bir takım, son haftalarda hem iyi futbol oynayıp hem de galibiyetler alıyorlar. Ama biz de artık pozisyonumuz gereği can derdindeyiz. Biz her takımdan gidip 3 puan mücadelesi yapacağız. Oradan Kayserispor’un alacağı hiçbir puan sürpriz sayılmamalı. Gerçekten oyuncu kalitesi olarak şu an bulunduğu konumu hak etmeyen bir oyuncu grubu var Kayserispor’da. İstanbul’dan bu takımın getireceği hiçbir puan tesadüf sayılmaz. Sahaya da kazanmak için çıkacağız. İnşallah 3 puanla Kayseri'ye döneceğiz” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.