|   | 
  • Halaçoğlu: Dürüst olmak birinci suçumuz


    Halaçoğlu: Dürüst olmak birinci suçumuz
    MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, seçim kaybetmeleriyle ilgili yapılan suçlamalara cevap verdi.

     
    MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, seçim kaybetmeleriyle ilgili yapılan suçlamalara cevap verdi. Halaçoğlu, kendilerine yönelik yapılan suçlamalara doğru diyerek, ?Elbette suçumuz var. Doğru ve dürüst olmak birinci suçumuz ? dedi. 

    MHP?li Yusuf Halaçoğlu, seçim kaybedilmesiyle ilgili yapılan eleştirilere cevabı sosyal medyadaki kişisel hesabından yaptığı paylaşımla verdi. Halaçoğlu, burada şu açıklamayı yaptı: ?MHP seçimi kaybetti. Kim kazandı. Bu ülkede hırsızlık ve yolsuzluk yapan, vatan toprağını terk eden, insanları aç bırakıp sözde yardım adı altında dilenci durumuna düşüren, esnafı bankalara muhtaç hale getirip borç batağına sokan, tarım ve hayvancılığı yok edip yandaşlarını zengin eden, teröristlerle masaya oturup bebek katilinin 10 maddesini kabul ederek bir rezalete imza atan, teröristlerin silahlanmalarını görmezden gelerek ülkeyi teröre teslim edenler. Dış politikada ülkeyi rezil eden, sürekli birileri tarafından aldatıldığını söyleyen, milletin parasını çarçur eden, din istismarcılığı yapan ama kul hakkı gözetmeyen, sürekli söyledikleri birbirini tutmayan, hukuku ayaklar altına alan, İslâm dünyasının birbirini kırmasına destek veren, milliyetçiliği ayaklar altına alan, Türk ve Türklükten nefret eden, milli olan her şeye karşı olan, Makyavelist bir politikayı benimseyenler. Demek ki dürüst olana, dürüstlüğü savunana itibar yok. Velev ki bunlarla koalisyon kurulmamış olunsun. Kimi kime tercih edeceksiniz? Bundan sonra işsizlik, açlık, terör, hukuksuzluk, yolsuzluk, iç ve dış politikada yanlışlık şikayet konuları olmayacaktır. Ülkenin içine düşeceği sıkıntıların vebalinden sorumlu biz olmayacağız. Ancak ülkemizin geleceği konusunda sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Kaç kişi olursak olalım. Muhakkak ki her gecenin bir sabahı vardır. Yüce Türk Milletine saygılarımla arz ederim.?

    ?MHP'deki oy kaybı için 'sizin hiç mi suçunuz yok' diyenlere? başlığında da cevap yazan Halaçoğlu, ?Elbette suçumuz var. Doğru ve dürüst olmak birinci suçumuz. Makam uğruna ilkelerimizden taviz vermeyişimiz. Olması gerekeni savunup, herkesin bizim gibi çocuklarının geleceğini düşünerek karar vereceklerini sanmamız. Hırsıza-arsıza pirim verilmeyeceğini sanmamız. Teröristle masaya oturup terörü şahlandırıp görmezden gelenlerin görüşeceğini düşünmemiz. Bakanları aklayanları milletin cezalandıracağını sanmamız. Fakat en önemlisi herkesin bizim gibi dürüstlere oy vereceği hayalini kurmamız. Devlet Bey'i eleştirip oy vermeyenler, oy verdikleri liderlerin kusurları ile O'nun kini mukayese etmişler midir acaba?? ifadelerle cevap verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.