|   | 
  • Halaçoğlu: "Grup başkanvekilliği külfetti zaten"


    Halaçoğlu:
    Partisinin grup başkan vekilliği görevinden alınan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Grup başkanvekilliği külfetti zaten" dedi.


    CHP?nin Meclis Başkanı adayı Deniz Baykal için ?Eğer Baykal?ı seçtirseydik, dinsiz bir partinin adamını seçtirdiniz şeklinde eleştirilecektik? sözleri üzerine MHP Grup Başkanvekilliği görevinden alınan Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, bu konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından karar Halaçoğlu'na telefonla iletilmişti. Bu olaylar üzerine yeni bir açıklama yapan Yusuf Halaçoğlu, "Sıkıntı yok. Grup başkanvekilliği benim için külfetti zaten. Doğrusunu isterseniz sevindim. Benim o cümlelerim doğruydu. O cümleleri yanlış yere çekenler utansın. Bir operasyon yürütülüyor. Cumhurbaşkanı'nın o kadar sözlerini kimse böyle gündeme taşımıyor." şeklinde konuştu.

    Halaçoğlu'nun görevden alınmasına CHP'den ilk tepki
    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "MHP yönetimi işin doğrusunu, olması gerekeni yaptı ama Halaçoğlu'nun hala özür konusunda diretmesini de anlamak mümkün değil. Sözleriyle toplumun tüm kesimlerinin tepkisini çekti, CHP'lileri incitti, siyasat nezaket ve vicdan işidir, parti yönetiminin gösterdiği nezaketi Halaçoğlu'ndan beklemeye devam ediyoruz."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.