|   | 
  • Halaçoğlu: "Mahşerde Hakkımı Soracağım"


    Halaçoğlu:
    MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, CHP ile ilgili yaptığı ?dinsiz? benzetmesinin ardından yapılan eleştirilere tepkisini sürdürerek, ?Yarın huzur-ı mahşerde kim kimin hakkını yemiş göreceksiniz.? dedi.

     
    MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, CHP ile ilgili yaptığı ?dinsiz? benzetmesinin ardından yapılan eleştirilere tepkisini sürdürerek, ?Yarın huzur-ı mahşerde kim kimin hakkını yemiş göreceksiniz. Orada cümleleri çarpıtmak mümkün değildir. Hakkımı soracağım? dedi.

    Meclis Başkanlığı seçimlerinin ardından partisine yönelik yapılan eleştirilere karşılık, ?Biz eğer Sayın Deniz Baykal?ı desteklemiş olsaydık, ?dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz? diye bize yükleneceklerdir? açıklamasında bulunan ve tepkiler üzerinden MHP Grup Başkanvekilliği görevinden alınan Yusuf Halaçoğlu, kendisine yönelik bu yöndeki eleştirilere tepkisini sürdürüyor. Halaçoğlu sosyal paylaşım sitesinden şu açıklamaları yaptı:

    ?Ben CHP?ye hiçbir konuşmamda dinsiz demedim. Ben bizi bu şekilde suçlayacaklar dedim. Okuduğunu anlamayan veya okumadan yorum yapıp bana iftira atanlar, asıl sizler benden af dilemeniz gerekir. Yarın huzur-ı mahşerde kim kimin hakkını yemiş göreceksiniz. Orada cümleleri çarpıtmak mümkün değildir kimse unutmasın. Hakkımı soracağım.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.