|   | 
  • Hami Mandıralı'yı Sıkıntı Bastı


    Hami Mandıralı'yı Sıkıntı Bastı
    Avrupa kupalarına katılarak teselli bulmaya çalışan Trabzonspor'da, teknik sorumlu Hami Mandıralı'yı sıkıntı bastı.

    Sakat, cezalı ve kadro dışı kalan oyuncular nedeniyle kadroda rotasyon yapma şansı daralan genç teknik adam, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor deplasmanına farklı bir sistemle çıkmanın planlarını yapıyor. 
    Sol Bamba'nın sezonu kapatması, Colman ve Zokora'nın kadro dışı kalması, Malouda'nın durumunun belirsiz olması, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın işini zorlaştırıyor. Eskişehirspor maçında Aykut Demir'in kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesi ve sakatlanan Özer'in de 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak olması genç teknik adamı farklı arayışlara itti. Mandıralı, hafta içinde yapılan antrenmanlarda alternatif isimleri farklı bölgelerde denedi, bir yandan da moral ve motivasyon yüklemesi yaptı.

    FORMA BEKLEYENLERE FIRSAT DOĞDU
    Trabzonspor'da uzun süredir forma giymeyi bekleyen futbolculara da sakat, cezalı ve kadro dışı kalanlar futbolcular nedeniyle forma fırsatı doğdu. Teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın, Aykut Demir'in yokluğunda Mustafa Yumlu'nun yanında Caner Osmanpaşa'yı oynatması bekleniyor. Colman ve Zokora'nın kadro dışı kalmasına rağmen bu bölgede halen daha forma bulamayan Soner Aydoğdu da, Mandıralı'nın gözüne girmek için mücadele veren isimler arasında yer alıyor. Sakat olan Özer Hurmacı'nın yerine ise Yusuf Erdoğan'ı ilk 11'de düşünen genç çalıştırıcının diğer bölgelerde ise değişikliğe gitmeyi düşünmediği öğrenildi.

    YOLCULUK YARIN
    Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda 18 Nisan Cuma günü saat 20.00'de oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı için 17 Nisan Perşembe günü Kayseri'ye hareket edecek. Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 15.00'de bu kente hareket edecek olan bordo-mavili kafile maçın ardından saat 23.55'de Trabzon dönecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.