|   | 
  • Hamit Galatasaray'a pahalıya patladı


    Hamit Galatasaray'a pahalıya patladı
    Galatasaray, 2012-2013 sezonunun başında Real Madrid’den kadrosuna kattığı Hamit Altıntop’un sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirirken, oyuncuya ne kadar tazminat ödeyeceğini de açıkladı.

    Galatasaray Kulübü'nün Kamuyu Aydınlatma Platormu'na (KAP) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Hamit Altıntop ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 825 bin Euro fesih tazminatı ödenecektir" denildi.

    Emrah Başsan Fortuna Sittard'a kiralandı

    Öte yandan Galatasaray Kulübü, Emrah Başsan'ı Fortuna Sittard Kulübü'ne sezon sonuna kadar kiraladığını da borsaya bildirdi.

     

     

    KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    "Profesyonel futbolcumuz Emrah Başsan'ın 2016-2017 sezonu ikinci yarısı için bedelsiz olarak Fortuna Sittard kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Bu süreçte oyuncunun ücretleri Fortuna Sittard tarafından ödenecektir." 



    Etiketler hamit galatasaray

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.