|   | 
  • Hangi ilçede kimin aday çıkartacağı kesinlik kazandı


    Hangi ilçede kimin aday çıkartacağı kesinlik kazandı
    8 İYİ PARTİ, 6 CHP Millet İttifakı’nın Kayseri ilçe belediye başkan adaylarının paylaşımı belli oldu. Buna göre 8 ilçede İYİ Parti, 6 ilçe de ise CHP’nin adayı desteklenecek. 2 ilçe de ise her iki parti kendi adayını çıkartacak.Büyükşehir Belediyesi Başkan adayıda İYİ Partiden olacak.

    İki partinin yetkili organları tarafından yapılan görüşmeler sonucunda Kayseri’de İYİ Parti’ye 8 ilçe verildi. Develi, Felahiye, İncesu, Kocasinan, Özvatan, Talas, Yahyalı ve Yeşilhisar olmak üzere 8 ilçede İYİ Parti’nin adayları desteklenecek.

    Millet İttifakı’nı oluşturan diğer parti olan CHP ise Akkışla, Bünyan, Hacılar, Melikgazi, Sarıoğlan ve Tomarza’da aday çıkartacak ve İYİ Parti tarafından desteklenecek.

            Bunların dışında kalan iki ilçe olan Pınarbaşı ve Sarız da ise her iki parti de kendi adayını çıkartacak ve seçmenlerinden oy isteyecek.

    BÜYÜKŞEHİR, DURSUN ATAŞ GİBİ

    Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

    Daha önce Pınarbaşı Belediye Başkanlığı yapan ve 24 Haziran 2018 Seçimleri’nde İYİ Parti’den Kayseri Milletvekili olarak TBMM’ye giden Dursun Ataş, çok büyük bir sürpriz olmazsa Millet İttifakı’nın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçmenin karşısına çıkacak.

    MELİKGAZİ CHP ADAYI SEMA KARAOĞLU

    Millet ittifakı Melikgazi adayı Sema Karaoğlu 24 Ocak sabahı Kayseri’de ünlü bir restaurantta verdiği sabah kahvaltılı proje tanıtım toplantısı CHP’nin son yıllarda yapmış olduğu en yoğun katılımlı basın toplantılarından birisi oldu.Karaoğlu’nun toplantısına Kayseri Milletvekili Çetin Arık,CHP il başkanı Ümit Özer,eski il başkanlarından Kemal Nakipoğlu,Ayhan Gülsoy,Feyzullah Keskin ve partinin duayen isimlerinin katılmasıda ayrıca anlamlıydı.Sema Karaoğlu yaptığı sunumda özellikle hasta,yaşlı,kadın,genç ve çocuklar için açıkladığı projeler dikkat çekti.Kent konseyi,her mahalleye kreş,hasta bakım mola evleri,7/24 kütüphane sayısı,gençler için festivaller,İldem bölgesine 200-500 yataklı hastane,tarihi doku,turizm,tarım ve hayvancılık,Melikgazi Tarım Kalkınma Kooperatifi,Melikgazi Çiftliği,il içi ve il dışı tanıtım turları,Kadın el emeği  vs gibi birçok konuya değinen Karaoğlu daha sonra ayrıntılı yapacağı  toplantı ile bu projelerini Melikgazi halkına tek tek tanıtacağını belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.