|   | 
  • HARİKA EĞLENCE DORUKTA


    HARİKA EĞLENCE DORUKTA
    Kayseri hafa sonu Harikalar Diyarı'na aktı. Sadece Kayseri değil, çevre illerden de çok sayıda ziyaretçiyi Harikalar Diyarı'nın birbirinden farklı bölümlerini gezdi. Sadece Pazar günü ve sadece Hayvanat Bahçesine yaklaşık 18 bin kişi giriş yaptı. Eğlence Dünyası, Buz Pisti ve diğer bölümlere gelenlerle bu rakamın 35 bini aştığı tahmin ediliyor.

    Kayseri'nin yeni sosyal yaşam merkezi Harikalar Diyarı'na ilgi her geçen gün artıyor. Harikalar Diyarı'ndaki farklı tesislerin birbiri ardına hizmet vermeye başlamasıyla birlikte ziyaretçi sayısında büyük artış görüldü. Hafta sonu binlerce kişi Harikalar Diyarı'nı gezdi.
    Sadece Kayseri'den değil, çevre illerden, hatta Adana ve Gaziantep'ten dahi Harikalar Diyarı'nı görmeye gelenler vardı. Harikalar Diyarı'nı "Harika bir yer", "Süper olmuş" şeklindeki ifadelerle değerlendiren ziyaretçiler Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin şehre büyük katkısı olduğunu belirterek yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.
    ZİYARETÇİ 35 BİNİ AŞTI
    Harikalar Diyarı'nın en çok ilgi çeken bölümlerinden olan Hayvanat Bahçesi'nin turnikelerinden sadece Pazar günü yaklaşık 18 bin kişi giriş yaptı. Hayvanat Bahçesi'nin gün batımından önce kapanması ve hava karardıktan sonra da özellikle Eğlence Parkı ve Buz Pistinin görmüş olduğu ilgi dikkate alındığında Harikalar Diyarı'na Pazar günü gelenlerin 35 bini aştığı tahmin ediliyor.
    Bu arada Harikalar Diyarı'nda At Binme Tesisi de hazır hale geldi. Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Üstünel binicilik alanına ilginin hayli fazla olduğunu belirterek, "Dünyanın en gösterişli atları olan friesian ve en minik atları olan shetlandları getirdik. Binicilik meraklılarının ilgisinin artarak süreceğine inanıyoruz" dedi.
    Harikalar Diyarı sadece eğlenme değil dinlenme merkezi de oldu. Harikalar Diyarı içinde çok modern kafe ve restoranlar hizmet veriyor. Aileler Harikalar Diyarı'nın farklı bölümlerinde eğlenme fırsatı bulduğu gibi çok güzel manzaralar eşliğinde kafe ve restoranlarda dinlenme imkanı da buluyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.