|   | 
  • Henry Onyekuru’dan hat-trick


    Henry Onyekuru’dan hat-trick
    Galatasaray’ın Nijeryalı futbolcusu Henry Onyekuru, Ankaragücü karşında hat-trick yaptı. Onyekuru ligde son iki maçta 5 gol atarken, bu sezon ise 9. kez rakip fileleri havalandırdı.

    Bu sezon Premier Lig ekiplerinden Everton’dan kiralık olarak Galatasaray’a transfer olan Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru, hücumdaki etkinliğini sürdürüyor. MKE Ankaragücü maçında da sahneye çıkan Onyekuru, 21. dakikada Ndiaye’nin pasında yaptığı güzel vuruşla rakip fileleri havalandırdı. 60. dakikada Fernando’un pasında topu alan Nijeryalı futbolcu, ceza sahası içi sol tarafından yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 63. dakikada da gol atan Onyekuru böylece hat-trick yaptı. 
    Ligde bu sezon 16 müsabakaya çıkan 21 yaşındaki futbolcu, 9 gol kaydetti. Onyekuru, ayrıca ligdeki üst üste iki maçta toplam beş kez gol sevinci yaşadı. 

    Galatasaray’ın evindeki seriyi 29 maça çıkardı

     

     Galatasaray, MKE Ankaragücü galibiyetle, ligde sahasında oynadığı 29. maçta da rakibine 3 puan vermedi. Sarı-kırmızılılar söz konusu müsabakalarda 24 galibiyet, 5 beraberlik aldı. 
    Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 5-0 mağlup etti. Bu müsabaka ile birlikte sarı-kırmızılıların Türk Telekom Stadyumu’ndaki yenilmezliği devam etti. Aslan, Ankaragücü karşılaşmasıyla birlikte seriyi 29’a çıkardı. Cimbom söz konusu maçlarda 24 kez sahadan galip ayrılırken, 5 kez de berabere kaldı. 
    Galatasaray, Süper Lig’de evinde en son 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa'ya mağlup olmuştu. 

    Galatasaray bu sezon ikinci kez 6-0 galip geldi

     Galatasaray, bu sezon ligde evinde oynadığı Alanyaspor ve Ankaragücü maçlarından 6-0'lık skorla galip ayrıldı. 
    Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Sarı-kırmızılıları bu sezon daha öncede ligin 3. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda mücadele ettiği Alanyaspor'u 6-0 mağlup etmişti. 
     

    Takımın başında Hasan Şaş yer aldı

     Galatasaray’da cezası devam eden Teknik Direktör Fatih Terim’in yerine takımın başında cezası biten Yardımcı Antrenör Hasan Şaş yer aldı. 
    Galatasaray’ın Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada takımın başında Yardımcı Antrenör Hasan Şaş yer aldı. Fenerbahçe maçından cezası devam eden Teknik Direktör Fatih Terim’in yokluğunda takımı Şaş idare etti. Fenerbahçe maçından 8 maç ceza alan Hasan Şaş da bu maçla birlikte sahalara döndü. 
    Fatih Terim ise karşılaşmayı locadan takip etti. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.