|   | 
  • HER ÖĞRENCİNİN BİR HEKİMİ VAR


    HER ÖĞRENCİNİN BİR HEKİMİ VAR
    Güncel ve Sosyal Yabancı Dil Eğitimiyle öğrencilerine İngilizceyi bir ders olarak değil bir iletişim şekli olarak benimseten Erciyes Koleji, her öğrencinin aktif bir şekilde yararlanacağı Dil Hekimleriyle öğrencilerin dil nabzını tutarak yabancı dil gelişimlerini adım adım takip ediyor.

     Daha önce hiçbir eğitim kurumunda örneği olmayan bu sistemle Veli-Öğrenci-Öğretmen dayanışmasıyla dil öğretimin pedagojik bir yelpazeye yayan Erciyes Koleji, internet sitesinde aktif bir şekilde kullanılan Dil Hekimliği sistemiyle öğrenciler destek almak istedikleri öğretmenleri seçme şansına sahip oldu.
    Erciyes Koleji yetkilileri, "Konuşma ve Grammer (dilbilgisi) kategorilerinde ayrı ayrı çevrimiçi (online) destek alan öğrenciler için İngilizce bir engel değil hayata karşı bir avantajdır. Uzman kadrosu ile ağlarını her geçen gün daha da genişleten Erciyes Koleji Uluslararası Projeleriyle ismini bundan sonra daha çok duyuracaktır" diye konuştu.

    (İHA) 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.