|   | 
  • Hes Kablo Kayserispor devre arasında 9 transfer yaptı


    Hes Kablo Kayserispor devre arasında 9 transfer yaptı
    2019 - 2020 Süper Lig sezonunda ilk yarısını kadro sıkıntısı ile tamamlayan Hes Kablo Kayserispor devre arasında 9 transfer gerçekleştirdi.

    Sezonun ilk yarısında sözleşmelerini fesh eden Georges Ntep, Adryan Tavares, Emanuel Adebayor,  Bilal Başaçıkoğlu, Atila Turan, Şamil Çinaz, Umut Bulut ve Benoit Poulain sözleşmelerini fesh ederek takımdan ayrılmıştı. Sarı kırmızılılar devre arası transfer döneminde Muris Mesanovic, Gustavo Campanharo, Zoran Kvrzic, Enver Cenk Şahin, Emre Taşdemir, Oğuzhan Çabar, Cristan Sapunaru ve Diego Angelo'yu transfer etti. Devre arası transfer dönemini 9 takviye ile kapatan Hes Kablo Kayserispor Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı için yarın yola çıkacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.