|   | 
  • HEZARFEN PROJESİNİN AÇILIŞI YARIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK


    HEZARFEN PROJESİNİN AÇILIŞI YARIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Hezarfen projesinin açılışının yarın gerçekleştirileceğini duyurdu.

     Başkan Hiçyılmaz, ?Türk Patent Enstitüsü, KOSGEB, Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenecek olan, Hezarfen Projesi?nin açılış töreni Odamız Toplantı Salonunda yapılacak? dedi.
    Hiçyılmaz, ?Hezarfen Teknoloji ve Tasarım Geliştirme Projesi; Türk Patent Enstitüsü?nün KOBİ?lerin inovasyon kapasitelerinin arttırılmasına yönelik olarak 2006 yılında hazırladığı ve uygulamaya koyduğu bir projedir? ifadesinde bulunarak açıklamasına şu şekilde devam etti:
    ?Hezarfen projesinde amaç, patentlerdeki bilgi hazinesinden KOBİ?leri haberdar etmek ve sahada doğrudan birebir danışmanlık hizmeti vererek KOBİ?lerin teknolojik durumlarının fotoğraflarını çekerek KOBİ?lerin gelişme yönü hakkında fikir ve yol haritası oluşturulmasıdır. Proje firmalara yönelik birebir danışmanlıklar, özel eğitim/çalıştaylar ve genel eğitim/seminerlerden oluşmaktadır.
    2013 yılında Kayseri?de, Kayseri Ticaret Odamızın önderliğinde uygulanacak ve Aralık ayında sona erecek olan Hezarfen Projesi?nde, projeye kayıt yaptıran yaklaşık otuz firmaya sınai mülkiyet hakları, patent araştırması ve tasarım geliştirme konusunda birebir danışmanlık hizmeti verilecektir.
    2 Temmuz Salı günü, Odamızda yapılacak törende ayrıca, marka-patent gibi konularda en çok başvuru yapan firmalara da plaket takdim edilecektir.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.