|   | 
  • Hırsızlık hükümlüsü 2 kadın saklandıkları evde yakalandı


    Hırsızlık hükümlüsü 2 kadın saklandıkları evde yakalandı
     Kayseri'de, 'hırsızlık' ve 'konut dokunulmazlığı ihlal' suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Aysun Sezer (22) ile Sibel Yıldırım (25)  saklandıkları evde polis tarafından yakalanandı.

    İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'hırsızlık' ve 'konut dokunulmazlığı ihlal' suçlarından 10 yıl 5 ay hapis cezasın bulunan Aysun Sezer ile 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan Sibel Yıldırım'ı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, 2 firarinin merkez Esentepe Mahallesi Sultanhisar Sokak'ta bulunan evde kaldığını belirledi. Eve baskın yapan polisler, Aysun Sezer ile Sibel Yıldırım'ı yakaladı. Gözaltına alınan 2 kadın yapılan işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.