|   | 
  • HIRSIZLIK ZANLILARINDAN 4?Ü TUTUKLANDI


    HIRSIZLIK ZANLILARINDAN 4?Ü TUTUKLANDI
    Kayseri?de akü, mazot, teyp ve kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 6 kişiden 4?ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

      Edinilen bilgiye göre Emniyet Müdürlüğü?ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri tarafından, şehrin çeşitli yerlerinde meydana gelen, akü, mazot, teyp ve kablo hırsızlığı ile ilgili olarak çalışma yaptığı öğrenildi. Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen M.Y. (32), S.K. (26), Ş.A. (27), Ş.A. (19), E.A. (23) ve T.A. (22)?nın yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Emniyet Müdürlüğü?nde sorguları tamamlanan zanlılardan E.A., M.Y., T.A. ve S.K.?nın çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildiği kaydedildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.