|   | 
  • Hizmet sektörünün güvenli adresi Uçarkuş Grup


    Hizmet sektörünün güvenli adresi Uçarkuş Grup
    Bünyesinde bulundurduğu 8 ayrı sektörde müşterilerine kaliteli ve güvenli hizmet veren Uçarkuş Grup, yüzde 100 müşteri memnuniyeti prensibiyle çalışıyor.

     

    Bünyesinde bulundurduğu 8 ayrı sektörde müşterilerine kaliteli ve güvenli hizmet veren Uçarkuş Grup, yüzde 100 müşteri memnuniyeti prensibiyle çalışıyor.

    Güven ve kalitenin her şeyden önce geldiğine inandıklarını belirten Uçarkuş Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Uçarkuş, 1978 yılında muhasebe ve mali müşavir olarak başladıkları hizmet sektöründe şuanda; Bina Yönetimi, İş sağlığı ve Güvenliği Merkezi, Isı ve Enerji Sistemleri, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı, Su Depo Temizliği ve Dezenfeksiyonu, Muhasebe Mali Müşavirlik Bürosu, Hukuk Bürosu, Yediemin Bürosu gibi 8 ayrı alanda faaliyet yürüttüklerini söyledi.

    Hizmet verdikleri sektörlerin tamamının güvene dayalı alanlar olduğuna dikkati çeken Mehmet Uçarkuş; ?İnsanların içinden çıkamadığı sorunların çözümüne ilişkin hizmet veriyoruz. Müşterilerimize hizmet üreten-hizmet alan ilişkisi değil ailenin bireyi gibi yaklaşıyoruz. Verdiğimiz hizmeti ailemizin bir ferdine karşı yapıyor gibi davranıyoruz. Buda insanların bize karşı güven duymasını ve bizimle çalışmasını sağlıyor. Bugüne kadar hiçbir müşterimizi mağdur etmedik. Yüzde 100?e varan memnuniyet oranlarıyla hizmet üretiyoruz. En önemli referansımızda geçmişimiz. Yaptığımız her iş bir sonraki girdiğimiz sektöre referans oldu. Buda bize gurur veriyor? diye konuştu.

    Türkiye?yi bina yönetimi hizmetiyle kendilerinin tanıştırdığını ve bu alanın önemli bir sektör haline geldiğini dile getiren Mehmet Uçarkuş, sektörün hem çıraklığını, hem kalfalığını yaptıklarını aradan geçen 20 yıllık süreçte de şuanda ustalığını sürdürdüklerini vurguladı.

    Kurumsallaşma konusunda emin adımlarla ilerlediklerini ve belirten Uçarkuş, şunları kaydetti:
    ?Bina yönetim şirketi ilk kurulduğunda insanlar bu işin yürümeyeceğini düşündü. ?Biz kendi binamızın hesabını tutamıyor muyuz? dediler. 5 yıl boyunca birkaç binayla bu işin çıraklığını yaptık. Bizimle birlikte başka firmalarda kuruldu ama sektörde tutunamadılar. 20?nci yıla geldik bu alanda sektörün liderliğini yapıyoruz. İnsanlar alıştı, benimsedi. Bina yönetim hizmeti sayesinde komşu komşuyla kavga etmez hale geldi. Bina sakinleri huzur içinde yaşamlarını sürdürüyor. Komşular arası ilişkilerin gelişmesine katkı sağlamış oluyoruz. Yaklaşık 500?e yakın binaya yönetim hizmeti veriyoruz. Mevcutta 50 çalışanımız var. Bunlarında 45?i beyaz yaka hizmet sektöründe olmak bunu gerektiriyor.?

    Bina yönetiminde sektöründe önümüzdeki dönemlerde franchising sistemiyle büyümeyi hedeflediklerini ifade eden  Mehmet Uçarkuş, kontrolü ellerinde tutmak kaydıyla yüksek katlı binaların yoğun olduğu illerde bu hizmetin hayata geçirilmesine katkı sağlayacaklarını söyledi. 

    Bundan sonraki hedeflerinin sağlık sektöründe ilerlemek olduğunu belirten Mehmet Uçarkuş, hastane işletmeciliği alanında da faaliyet göstermek istediklerini sözlerine ekledi.

    Grubun son olarak kurulan şirketi tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı alanında da büyük firmalardan sürekli talepler geldiğini, bu sektörde de eğitim ve danışmanlık hizmeti verdiklerini vurguladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.