|   | 
  • ÖMER BELEK

    HOŞBULDUK

    Lokman Hekim der ki; Yemeğe tok ol HİKMET’E aç ol.
    Biz de Kayserispor olarak güzel futbola  o kadar açtık ki Hikmet Hocanın geleceğini duyunca içimizde sevinç çığlıkları ile aynı zamanda bir karamsarlık ruhumuzu sardı. Seviçliydik çünkü Kayseri’yi tanıyordu aynı zamanda geçmiş sezonlarda bizi ipten almıştı. Karamsardık çünkü son zamanlarda çalıştırdığı takımlarda başarılı olsada o takımları  küme düşürmüştü.
    Hikmet Hoca Adana Demirspor maçında Kayserisporun başında sahaya çıktı. Enerjisi zirvede, tepkileri abartılı, heyecanı tavan yapmış bir hoca profili gördük. Karşılamaşma öncesinde Hikmet hoca ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba yayıncı kuruluşa ortaklaşa açıklama yaparak dostluk görüntüsü verdi. Takım sahada beklenenden daha güzel futbol oynuyor, her arada futbolcular Hikmet hocanın yanında taktik alıyor ekip ruhunun verdiği enerji ile sahada mücadele ediyorlardı. Özlemişiz Hikmet hocanın tavırlarını mimiklerini hareketlerini…

    Kayserispor Adana Demirspor maçına gelelim artık. Altay’dan 3 yemiş Kayserispor yıldızlarla takviyeli Adana Demirspordan fark yer düşüncesi vardı. Oynanmadan kazanılmış maç olmadığını Kayserispor kanıtlama peşindeydi. Karşılaşma başladı Kayserispor özgüveni tam bir takım disiplini ile mücadele ediyor, hızlı ataklarda pozisyonlar yakalıyor, teknik ekip futbolcu bütünleşmesini sahaya yansıtıyordu. Gökhan Sazdağı’nın golü ile öne geçen Kayserispor ilk yarıda rakibinden üstündü. İkinci yarı Adana Demirspor oyunun kontrolünü aldı. Akintola’nın golüne kadar üstün oynadı. Yediğimiz gol tamamen psikolojik kapanmanın cezasıydı. Oyunun son bölümü tamamen Kayserisporun üstünlüğü ile geçti. Mustafa Pektemek kısa süre oyunda kalsa da etkisini gösterdi. Emrah Başsan bu sene çok can yakacak. İlhan çok çalışkan Gökhan büyük takımlara göz kırpan bir efor sergiledi. Lung kaldığı yerden devam ediyor Uğur Demirok Savunma Bakanı gibi çalışıyor Klovetsios tam  bir görev adamı edasıyla oynuyor. Sıkıntımız sağ kanat Ramazan sol kanat Carole ve nerdeyse oyundan atılmak için her türlü tahriği yapan İbrahim Akdağ. Orta sahaya Campanharo; Mensah ve Fernandes gelince bu takım çok puanlar toplar. İlk maçında Mane için bir şey yazmadım çünkü zamana ihtiyacı var Attamah ise sahanın en iyisi idi çok koştu çok yoruldu.

    Altay maçında 3 gol yiyen 8 pozisyon veren Kayserispor Hikmet hoca ile güzel futbol sonrasında sahadan 1 puanla ayrılırken 3 puan alamamanın üzüntüsünü yaşıyordu. Hikmet hoca “Kış ayazında çıkan güneş “ gibi içimizi ısıtan bir futbol oynatarak bazı taraftarların tepsine sempati ile yaklaşarak hepimize “HOŞBULDUK” DEDİ.

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.