|   | 
  • HURDACILAR SİTESİNDE KORKUTAN YANGIN


    HURDACILAR SİTESİNDE KORKUTAN YANGIN
    Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali arkasında bulunan Erciyes Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle şiddetini zaman zaman artıran yangın, güçlükle kontrol altına alındı.

     Erciyes Hurdacılar Sitesi?nde bir esnafın hurda kanepeleri yakarak içindeki telleri çıkartmak istemesiyle yangın başladı. Kısa sürede büyüyen yangın, özellikle hurda kamyon kasası ve petrol tankerlerinin bulunduğu bölüme ulaştı. Rüzgarın da etkisiyle sitenin yanındaki ekili araziler, sazlık ve ağaçlık bölüme sıçrayan yangına ilk müdahaleşi esnaf yaptı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hurda akaryakıt tankerlerinin patlama riskine karşın polis tarafından güvenlik önlemi alınmasını sağladı. 

    Çok sayıda araçla yapılan müdahale sonucunda yangın, 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Daha sonra soğutma çalışması yapıldı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.