|   | 
  • İç Anadolu donuyor


    İç Anadolu donuyor
    İç Anadolu Bölgesi’nde bazı şehirlerde sıcaklık gece yarısından sonra eksi 17 dereceye kadar düştü. Aynı saatlerde termometreler Erzurum’da eksi 12, Kars’ta ise eksi 11’i gösterdi.

    İç Anadolu’da önceki gün etkili olan kar yağışı, yerini soğuk ve dondurucu bir havaya bıraktı. Bölgede son yılların en soğuk gecelerinden biri yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; saat 02.00 sıralarında Kayseri eksi 17, Niğde eksi 16, Yozgat eksi 15 ve Çorum eksi 14 dereceyi gördü. Dondurucu soğuklar gece saatlerinde dışarı çıkmak zorunda kalanlara zor anlar yaşattı.

    İÇ ANADOLU DONUYOR

    Soğuk havanın etkili olduğu şehirlerin tamamında hava açık. İç Anadolu, soğuk havasıyla meşhur Doğu Anadolu'yu solladı. Bölgede sıcaklığın eksi 17 dereceye düştüğü saatlerde termometreler Erzurum’da eksi 12, Kars’ta ise eksi 11 dereceyi gösterdi.

    TÜRKİYE’NİN EN SOĞUK ŞEHRİ

    Meteoroloji’nin ölçümlerine göre bu gecenin en soğuk şehri Balıkesir oldu. Şehirde sıcaklık gece saat 01.30’da eksi 18 derece olarak ölçüldü.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.