|   | 
  • İhbara Geç Giden Polise Ceza Geliyor


    İhbara Geç Giden Polise Ceza Geliyor
    Polislerin olay yerine gidiş süreleri takibe alınacak. Yapılan ihbarlara gitmeyen veya geç kalan polisler araçlarındaki GPS cihazlarından takip edilecek.

     İhmali olduğu belirlenenler hakkında cezai işlem uygulanacak. Emniyet Genel Müdürlüğü, suç ve kabahatlerin 155 Polis İmdat Hattı'ndan sorumluluk alanı itibarıyla görevli kolluk birimlerine iletilmesine rağmen "iş yoğunluğu, personel eksikliği, taşıt yetersizliği" gibi bazı gerekçeler ileri sürülerek müracaatların zamanında alınmadığını tespit etti. Vatandaşların polis merkezlerinde de müracaak için bekletildiği yönündeki şikayetler alındı. Bunun üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 81 ile gönderilen yazıyla bu tür gecikmelerin engellenmesi talimatı verildi. Talimata göre, sorunun çözümü için personel istihdamı, araç gereç ve taşıt tahsisi iş yükü ve yoğunluğu dikkate alınarak yapılacak. Müracaatla ilgili tutanak tutulacak. Tutanakta saat de yer alacak. Ekiplerin olay yerine gidiş saatlerini de takip edecek amirler, aykırı hareket edenler hakkında denetim görevini yerine getirmemekten işlem yapacak. Amirler, ekiplerinin takibini GPS cihazları yardımıyla da yapacak.

    http://www.memurlar.net



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.