|   | 
  • İhraç polis ve öğretmene FETÖ'den hapis cezası


    İhraç polis ve öğretmene FETÖ'den hapis cezası

    Mesleğinden ihraç edilen eski polis tutuksuz sanık K. Ç. mahkemede “Darbe gecesi bile sabaha kadar görevimin başındaydım. FETÖ’cü olsam karşı tarafta olurdum ama ben açığa alınana kadar görevimi yaptım. Hiçbir zaman bu yapının içinde olmadım. İtirafçı olan kişi yalan söylüyor, tahliyemi istiyorum” diye konuştu. 

    İhraç öğretmen tutuksuz sanık M.Y. ise “Ben 2 bin 500 kitap okudum, entelektüel birisiyim. İslam ve Allah diyen kişileri kendilerine çekmeye çalışan bir yapı bu. Fetullah Gülen, başkalarının sözlerini çalan birisidir. Bunlar devlete yetiştiren değil, yerleştiren hainlerdir, gerçekten bu ihanettir. Allah şahit zerre kadar ilgim olmadı. Kanalizasyon patladı, bunların pislikleri ortaya çıktı. Devletine sadık bir öğretmenim, beraatımı ve mesleğime geri dönmek istiyorum” şeklinde konuştu. 

    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz sanıklar K.Ç. ve M.Y.’ye ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.