|   | 
  • İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI


    İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADI
    Kayseri?de eğitim veren Miraboğlu Çocuk Akademisi, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde yardım kampanyalarına devam ediyor. Öğrenciler, hazırladıkları yardım paketlerini dar gelirli ve muhtaç ailelere ulaştırmak üzere Kimse Yok Mu Derneği yetkililerine teslim ettiler.








    Kayseri?de eğitim veren Miraboğlu Çocuk Akademisi, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde yardım kampanyalarına devam ediyor. Öğrenciler, hazırladıkları yardım paketlerini dar gelirli ve muhtaç ailelere ulaştırmak üzere Kimse Yok Mu Derneği yetkililerine teslim ettiler. "Komşusu Açken Tok Yatan Bizden Değildir."  hadisinden hareketle başlayan kampanyaya, öğrenciler ve veliler büyük destek verdi. İçerisinde kışlık giyecek, kırtasiye malzemeleri ile çocuklar için hediyeler ve oyuncaklar bulunan paketler Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesinden gelen yetkililere teslim edildi.

     Amaçlarının bu tür projelerle gönül köprüsü kurmak ve gönül bağlarını pekiştirmek olduğunu dile getiren Miraboğlu Çocuk Akademisi Müdiresi  Ayşe Nur Uslu: ?Öğrencilerimizin hayat tecrübesi kazanmasına ve yardımlaşma duygusunun gelişmesine yönelik bu etkinlikler büyük ilgi görüyor.  Hem yavrularımız, harçlıklarını ülkemizde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi kardeşleriyle paylaşıyorlar hem de ailelerimiz sosyal projelerimize katkı sağlıyorlar. Hediyelerimizi ve yardım paketlerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak olan Kimse Yok Mu Kayseri Şubesine teşekkür ediyorum.? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.