|   | 
  • “İhtiyaçlara cevap verecek anlayış içerisinde yeniledik”


    “İhtiyaçlara cevap verecek anlayış içerisinde yeniledik”
    Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden ve meclis üyeleri katıldı.

    Açılış öncesinde nikah salonuna geçen protokol, dünya evine giren Duygu Meral Bal ve Osman Yıldız çiftçinin nikahına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik genç çiftin nikahını kıyarken, Başkan Büyükkılıç ve diğer protokol üyeleri de şahitlik yaptı. 

    Fuaye alanı ile sergi salonunun açılışında konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak yenilenen yüzüyle burada hem hizmet anlayışı açısından hem de fiziki ortam açısından gerçekten günün ihtiyaçlarına cevap veren anlayış içerisinde iyileştirme çalışması yapıldı. Daha önce hem üzerinde açıklık vardı hem de arzu ettiğimiz gibi hizmet vermiyordu. Aynı zamanda da fiziki olarak da burası dışarıya dönüktü ve bir de yapı vardı. Bütün bu iyileştirmeleri ve güzelleştirmeyi yapmak suretiyle hem günün ihtiyaçlarına cevap verecek hem de daha da fonksiyonel hale gelip hizmetler bulunacak bir anlayış içerisinde yenileme çalışmaları yapıldı. Gerektiğin de sergi salonu olarak, gerektiğinde mini toplantılar yapmak sureti gibi her türlü anlayış içerisinde çalışmalara fırsat vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, “Geriye doğru hafızalarımız yoklayıp 20 sene geriye gittiğimizde devlet dairelerindeki standartları bir hatırlayalım. O devletin soğuk yüzünü daha binaya girer girmez hissederdik. Gerek yapıda kullanılan malzemeler ve gerekse içindeki insanların davranışları yansırdı. Bu anlayış 20 senedir özellikle son iktidarımız döneminde belediyelerdeki anlayışın değişmesiyle birlikte çok farklı boyutlara geldi. Artık insan odaklı hizmet başladı. Bu belediyelerin fiziki mekanlarına da yansımaya başladı. Artık bir hastaneye gittiğinizde devletin soğuk yüzü, ilaç kuyrukları yada bir kamu dairesine gittiğinizde farklı muameleyle karşılaşmıyorsunuz” şeklinde konuştu. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.