|   | 
  • İki ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı


    İki ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı
    Kayseri'de, sabah saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

     
    Edinilen bilgiye göre ilk kaza sabah saatlerinde Sivas Caddesi ile Tuna Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Kazada 46 F 0710 plakalı otomobilin 38 KK 11 plakalı otomobile arkadan çarptığı öğrenildi. Meydana gelen kazada 46 F 0710 plakalı otomobilin sürücüsünün yaralandığı, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

    Osman Kavuncu Bulvarı'nda meydana gelen diğer bir kazada ise, 38 P 1883 plakalı işçi servisinin, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında refüje çıktığı öğrenildi. Meydana gelen kazada 11 işçinin hafif şekilde yaralandığı ve olay yerine sevk edilen 112 ambulansları ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel hastanelere kaldırıldığı bildirildi.

    Kazalarla ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığı kaydedildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.