|   | 
  • İki Kişiyi Evlenme Vaadiyle Kandırdı


    İki Kişiyi Evlenme Vaadiyle Kandırdı
    Kayseri?de iki kişiyi evlenme vaadiyle dolandırdığı ve 14 bin 500 TL para ve 3 bin 500 TL değerinde altını alarak kaçtığı ileri sürülen iki zanlı yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre Develi ilçesine bağlı Şıhlı beldesinde...

    Kayseri?de iki kişiyi evlenme vaadiyle dolandırdığı ve 14 bin 500 TL para ve 3 bin 500 TL değerinde altını alarak kaçtığı ileri sürülen iki zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre Develi ilçesine bağlı Şıhlı beldesinde meydana gelen olayda, Y.F.?nin, Z.A.?ya aracılık ederek A.K. ile evlenmesini sağladığı öğrenildi. A.K. ile 5 gün birlikte kalan Z.A.?nın 4 bin 500 TL para ve 3 bin 500 TL değerinde altını alarak kaçtığı bildirildi.

    Z.A.?nın R.K. ile de evlendiği ve iki gün kalarak 10 bin TL parayı alarak kaçtığı ileri sürüldü.

    Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Y.F. ve Z.A. yapılan soruşturma sonrasında Cumhuriyet Savcısına ifade verdikleri ve serbest bırakıldıkları bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.