|   | 
  • İktidarın Türkiye'yi genişletmesi ve huzur getirmesi mümkün değil


    İktidarın Türkiye'yi genişletmesi ve huzur getirmesi mümkün değil
    Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP) Milli İttifak adayları Yahyalı İlçesi halk esnafı ve pazar yerlerini ziyaret etti.

     
    Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP) Milli İttifak adayları Yahyalı İlçesi halk esnafı ve pazar yerlerini ziyaret etti. Saadet Partisi Milletvekili adayı Duran Soyuğur, ?IMF ve Avrupa?ya bağlı bir iktidarın Türkiye?yi genişletmesi ve huzur getirmesi mümkün değil? dedi. 

    Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin 7 Haziran genel seçimleri için oluşturduğu Milli İttifak adayları seçim çalışmaları kapsamında Yahyalı İlçesi halk esnafı ve pazar yerlerini ziyaret etti. Halkın sorunlarını dinleyen milletvekili adayları vatandaşlardan destek istedi. SP Milletvekili adayı Duran Soyuğur, ?Hep beraber yeniden o bereketli günleri tekrardan yaşayalım. İnşallah bu yol yürüyüşünü beraber yapalım. Bu memlekete kim hizmet vermişse oyunuzu onlara verin. Milli Görüş iktidarının eskiden neler yaptığını gördünüz. Yine o eski günleri yaşatacağız inşallah. Biz 4 yılda bir defa geliyoruz. İMF ve Avrupa?ya bağlı bir iktidarın Türkiye?yi genişletmesi ve huzur getirmesi mümkün değil? dedi.

    Soyuğur ayrıca, "Biz geldiğimizde pancarı 4 liradan 13 liraya çıkardık. Biz geldiğimizde asgari ücrette yüzde 100'den fazla artış oldu. Biz geldiğimizde memurun, işçinin maaşı arttı. Herkes kazandı. Milletin cebine para girince terekteki mallar boşaldı. Vardiya sayıları arttı. Üretim çoğaldı. İşsizlik azaldı. İşsizlik azalmadan kimsenin karnını doyurmanız mümkün değildir. O bakımdan düşünerek oy vereceksiniz. Asgari ücret 949 lira arkadaşlar yani iş verdiğimiz insanlar aç iş verdiğimiz de bir sürü insan var? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.