|   | 
  • İlk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı


    İlk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
    2016 Yılında Hacca Gidecek Olan Bin 200 Kişiden 207’si Uğurlandı

    Kayseri’de Hacca gidecek olan 207 hacı adayı dualarla uğurlandı. Hacı adayı Mehmet Erhan, Hac da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua edeceğini söyledi. 
    Kayseri’de 2016 yılında Hacca gidecek olan bin 200 kişiden 207’si bugün uğurlandı. Sabah saatlerinde Seyrani Camii önünde buluşan Hacı adayları, aileleri ile vedalaşarak helallik aldı. Aileleri ile beraber bol bol hatıra fotoğrafı çekinen adaylar, çok heyecanlı olduklarını söyledi.
    Hacı adayı Mehmet Erhan, FETÖ tarafından yapılan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bol bol dua edeceğini söyledi. Erhan, “Hacca gitmek için 8 senedir bekliyorum. Allah herkese nasip etsin. Çok heyecanlıyız. Allah isteyen herkese nasip etsin ve Türkiye’mize düzenlik nasip etsin. Hacca gittiğimde Türkiye’miz için dua edeceğim. Mekke’de ve Medine’de milletimiz için, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız için dua edeceğim. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.
    Hacı adayları 45 gün sonra ülkeye dönecek.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.