|   | 
  • İlk kez sinemaya gittiler


    İlk kez sinemaya gittiler
    Sivas'ın Gemerek ilçesindeki köy okullarından Kayseri'ye getirilen ilkokul öğrencileri, hayatlarında ilk kez sinemada film izledi.


    Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Mutlu Bir Gün" projesi kapsamında ilçedeki 18 ilkokuldan 280 öğrenci, öğretmenlerinin gözetiminde Kayseri'de bir alışveriş merkezindeki sinemaya götürüldü. ''Çılgın Hırsız 2'' isimli çizgi filmi izleyen öğrenciler, keyifli anlar yaşadı.

    Gemerek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Yıldırım, filmin sonunda yaptığı açıklamada, daha önce de buna benzer sosyal ve kültürel etkinlikler yaptıklarını belirtti.

    Bu tarz etkinliklerin öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sağladığını dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti:

    "Gemerek Kaymakamlığının destekleriyle böyle bir etkinlik düzenledik. Bu 280 çocuğumuzun tamamı köyde ikamet ediyor. Bu çocuklar köylerinden hemen hemen hiç çıkamıyor. Çocuklarımız ilk kez sinemaya geldi. Çok mutlu oldular. Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan tüm yetkililere teşekkür ediyoruz."

    Öğrenciler de hayatlarında ilk kez sinemada film izlediklerini belirterek, öğretmenlerine ve yetkililere teşekkür etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.