|   | 
  • İmam cami çıkışı silahlı saldırıya uğradı


    İmam cami çıkışı silahlı saldırıya uğradı
    Samsun'da bir imam, yatsı namazı sonrası bisikletle evine giderken uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

    Olay, Samsun'un Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayşehatun Camii'nde 17 yıldır imam olarak görev yapan 3 çocuk babası Kerim Işıtan (50), yatsı namazını kıldırdıktan sonra bisikleti ile evine giderken silahlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla ateş açması sonucu sol bacağından yaralanan imam kanlar içinde kaldı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kerim Işıtan tedavi altına alınırken, silahlı saldırgan ise kaçtı. 
    Camide namaz kıldırıp eve giderken silahlı saldırıya uğradığını söyleyen imam Kerim Işıtan, "Camiden ayrıldıktan bir süre sonra ara yoldan rampa olduğu için hızlı bir şekilde ana yola giriş yapmak isterken bu sırada yaya bir kişi beni görünce silahını çekip ateş edip kaçtı" dedi. 
    Polis, kaçan silahlı saldırganın kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışıyor




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.