|   | 
  • İnanılmaz kurtuluş


    İnanılmaz kurtuluş
    Adana’da ailesiyle pikniğe giden 16 yaşındaki genç serinlemek için girdiği Seyhan Baraj gölünde kayboldu. Yaklaşık 1 saat suyun içerisinde kaldıktan sonra çıkartılan genç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oturan bir aile, piknik yapmak için Seyhan Baraj Gölü kıyısına geldi. Sıcaklardan bunalan 16 yaşındaki Eren G. serinlemek için suya girdi. Eren G. suya girdikten birkaç dakika sonra kayboldu. Aile panik içerisinde sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. 

    1 saat suyun altında kalmasına rağmen hayatta kaldı 
    Sualtı polisleri, göl içerisinde yaptığı çalışmada, Eren G’ye ulaştı. Yaklaşık 1 saat boyunca suyun içerisinde kalan Eren G. sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin incelemesinde Eren G'nin hayatta olduğu belirledi. Oğlunun çıkarılması sırasında anne Tütiye G. ile baba Süleman G. gözyaşları döküp feryat etti. 
    Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde tedavi altına alınan Eren’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.