|   | 
  • İNDİRİMLİ ELEKTRİK SATIŞI BAŞLADI


    İNDİRİMLİ ELEKTRİK SATIŞI BAŞLADI
    Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir?de indirimli elektrik satışı başladı.

     4628 sayılı Elektrik Piyasası Kanuna göre, yıllık elektrik tüketiminiz 5.000 kWh'in üzerinde, yani aylık fatura tutarınız yaklaşık 150 TL üzeri ise ?Serbest Tüketici? statüsünde elektriğinizi Meram Elektrik Perakende SatışA.Ş.?den (MEPAŞ) indirimli alabilirsiniz.

    Yapılan açıklamada, MEPAŞ ile hesaplı tarifeye geçenlerin mevcut tesisat bağlantısı, trafo ve teknik açıdan herhangi bir değişiklik yapılması gerekmediği bildirildi. Kalitede değişiklik olmayacağı, verilmekte olan bakım ve arıza gibi elektrik dağıtım hizmetlerinin yetkili dağıtım şirketi tarafından aynı şekilde sunulmaya devam edeceği ifade edilerek, faturalandırma ve sayaç okuma hizmetlerinin her zamanki yetkili dağıtım şirketi personeli tarafından yapılacağı duyuruldu.

    İndirimli elektrik kullanmak isteyenlerin başvurularını 444 8 186 numaralı telefon yada internet adresinden yaparak tüketimine ve ihtiyaçlarına özel olarak hazırlanacak ?İndirimli Fiyat Opsiyonlarını? değerlendirebileceği kaydedildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.