|   | 
  • İnönü İlkokulu Her Zaman İlkokulumuz Olarak Kalacaktır


    İnönü İlkokulu Her Zaman İlkokulumuz Olarak Kalacaktır
    Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, İnönü ilköğretim okulunun liseye çevrileceği yönünde çıkan söylentiler hakkında açıklamalarda bulundu.

    Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ?Argıncık Mahallesinde vatandaşlarımızın bir tedirginliği olmuş. Yanlış bir duyumdan kaynaklı olmuş. İnanın İnönü ilkokulu bizim her zaman ilkokulumuz olarak kalacaktır. Orada liseye dönük bir tasarrufumuz söz konusu değildir? dedi.
    Yılmaz ?Ne İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak nede Bakanlık olarak bizim böyle bir tasarrufumuz yoktur. Ben kısaca böyle bir bilgiyi paylaşmak ve vatandaşlarımızı rahatlatmak için böyle bir bilgiyi açıklama gereği duydum. Bugün dar bir gündeyiz. Ben vatandaşların yanına gidip de yüz yüze konuşmak isterdim. Ama programımız dolu olduğu için vatandaşlara böyle bir açıklama yapıyorum? diye konuştu.
    Ayrıca LYS sınavı ile ilgili açıklamada bulunan Yılmaz ?Artık öğrenciler 12 yıllık öğrenim sonucunda hayatlarını ilgilendiren bir sınava girecekler. İnşallah bizim öncelikli beklentimiz öğrencilerimizin istedikleri ve bekledikleri okulda eğitim ve öğretimlerini almalarını istiyoruz. Fakat her şey nasip taktir şimdiye kadar çalıştılar bundan sonrası tevekkülle alakalı bir süreç. Öğrencilerimizin sınav sürecinde streslerini öncelikle kontrol altına almaları lazımdır. Bunun içinde yapması gerekenler eğitim uzmanları tarafından söylenmesi gereken her şey söylendi bunlarda biliniyor. Biz okulları rehber öğretmenler aracılığıyla birçok çalışma yürüttük. Sınav sürecini stressiz bir şekilde geçirirlerse ümit ederim istediklerine kav



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.