|   | 
  • İnşaatın çatısı çöktü


    İnşaatın  çatısı çöktü

     Kayseri'de bir inşaatın çatısı çöktü, olay yerine sevk edilen ekipler, enkazın altında yaralı olabileceği şüphesi ile arama çalışmalarına başladı. 
    Kayseri'de Talas Bulvarı'nda bulunan kongre merkezi inşaatının çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. İşçiler yaşanan çökme sonrasında 112 ve 155 ekipleri ile itfaiye ekiplerine haber verdi. 
    İhbar sonrasında olay yerine sevk edilen ekipler, enkazın altında yaralı işçilerin bulunabileceği şüphesiyle arama kurtarma çalışmaları başlattı.

    Arama kurtarma ekipleri yarım saatlik çalışması sonucunda ulaştı. 

    Kayseri'de Talas Bulvarı üzerinde yapımı 2 yıldır süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle çökme meydana geldi. İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine AFAD, UMKE, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 
    Ekipler, itfaiye merdiveniyle çatıya çıkarak enkaz altında kalan işçiyi arama çalışmalarına başladı. Yaklaşık yarım saat süren arama çalışmaları sonucunda ekipler, yaralı işçiye ulaştı. Ekipler yaralı işçiyi enkaz altından çıkarmak için çalışmalara başladı. 

    Hem işçiler hem de kurtarma ekipleri yaklaşık 20 dakika süren çalışma sonrasında 57 yaşındaki Osman A.'yı bulunduğu yerden çıkardı. Osman A.'nın kafasına kadar gömüldüğü mucurdan kurtarılma anı yine bir işçi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Kurtarma ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık çalışması sonucunda Osman A., sıkıştığı yerden kurtarılarak sedyeye konuldu ve ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.