|   | 
  • İnsana Yapılan Yatırımın Ömrü Yok


    İnsana Yapılan Yatırımın Ömrü Yok
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Genç Memur Sen Kayseri Temsilciliği yöneticileri, Anadolu Gençlik Derneği yönetimi ve Doğa Koleji öğrencilerini makamında kabul etti. Ziyaretler sırasında belediyenin kapısının hayırlı...

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Genç Memur Sen Kayseri Temsilciliği yöneticileri, Anadolu Gençlik Derneği yönetimi ve Doğa Koleji öğrencilerini makamında kabul etti. Ziyaretler sırasında belediyenin kapısının hayırlı faaliyet yapmak isteyen tüm kesimlere açık olduğunu belirten Başkan Özhaseki, insana yapılan yatırımın önemi üzerinde durdu.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ilk ziyareti Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şubesi yönetimi yaptı. Şube Başkanı Vacit Kip ve yönetim kurulu üyelerinin ardından Genç Memur Sen İl Temsilciliği de bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Temsilcisi Abdullah Yüksel'den dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Özhaseki, insana yapılan yatırımın üzerinde durdu. Yapılan tüm işlerin ömrü olduğunu; ancak insana yapılan yatırımın ömrünün olmadığını ifade eden Özhaseki, "Ne kadar çok iyi insan yetiştirirseniz ileriye doğru o kadar çok doğru adım atmış olursunuz. Bize bir şey düşerse her zaman hazırız. Hayırlı faaliyetlere her zaman kapımız açık. Yeter ki gençler için, insanlar için güzel işler yapmaya devam edin" diye konuştu.

    ENGELLİLER YAŞAM MERKEZİ YAPIMI BAHARDA BAŞLIYOR

    Başkan Özhaseki, daha sonra Doğa Koleji'nden bir grup öğrenci ve öğretmeni kabul etti. Engellilerle ilgili çalışmalar yapmak isteyen öğrencilerin soruları üzerine Erciyes Üniversitesi karşısına yapılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi'ni anlatan Başkan Özhaseki, "Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde çeşitli hobi odaları, havuz, spor salonu gibi bölümler var. Projeyi bitirdik, baharla birlikte yapımına başlıyoruz. İnşallah bir yıl içinde de bitiririz. Projeyi çizen mimar da engelli bir arkadaşımız. Engellilerin problemlerini yakından biliyor. Dolayısıyla buna göre bir proje hazırlandı. Binanın etrafına da yine engellilerimiz için büyük bir park yapılıyor" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.