|   | 
  • İNTERNET KAFELER ARTIK SUÇ İŞLENEN YER OLMAYACAK!


    İNTERNET KAFELER ARTIK SUÇ İŞLENEN YER OLMAYACAK!
    140 internet kafe sahibi ile yapılan toplantıda kafelerin suç işlenen yerler olmaktan çıkarılması için yapılacak çalışmalar anlatıldı.

     Kayseri Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 140 internet kafe sahibi ile yapılan toplantıda internet kafelerin suç işlenen yerler olmaktan çıkarılması için yapılması gereken çalışmalar anlatıldı.

    Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Kayseri'de bulunan 140 adet internet kafe işletmecileri ile tek tek görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonrasında bu işyerlerinin sahibi ve yöneticileri 15 Şubat 2013 tarihinde Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda bir araya getirildi. Her geçen gün artan bilişim suçları ile mücadele amacıyla internet kafelerde alınması gereken tedbirlerin, gösterilmesi gereken duyarlılığın ve birlikte yürütülecek faaliyetlerin paylaşıldığı toplantıda ayrıca sektörün ihtiyaçları ve sıkıntıları değerlendirildi.

    Ticari amaçlı toplu internet kullanım sağlayıcılarının faaliyetlerini düzenleyen mevzuat hükümlerinin anlatıldığı, gelecekte yaşanabilecek sıkıntıların ve internet kafelerin suç işlenen yerler olmaktan çıkarılması için yapılması gerekenlerin paylaşıldığı toplantıda internet kafelerin topluma zarar veren değil, hizmet eden kurumsal bir yapıya kavuşturulması gerektiği ortak kanaati ile sona erdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.