|   | 
  • İNTİHAR EDEN ASKER KAYSERİ?DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


    İNTİHAR EDEN ASKER KAYSERİ?DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
    Vatani görevini yaptığı Aydın?ın Söke ilçesinde kendini asarak intihar eden Kayahan Y., memleketi Kayseri?de son yolculuğuna uğurlandı.

     Edinilen bilgiye göre Söke 11. Piyade Tugay Komutan Yardımcılığında vatani görevini yapan piyade er Kayahan Y., çarşı iznine çıktı. Kayahan Y.?yi, ilçenin Adnan Kahveci Caddesi üzeri tren yolu karşısında bir arsadaki ağaçta asılı görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede, Kayahan Y.?nin hayatını kaybettiği belirlendi. Kayahan Y.'nin cenazesi, yapılan otopsinin ardından memleketi Kayseri?ye uğurlandı.
    Hunat Camii'nde kılınan cenaze namazında Kayahan Y.?nin babası Nurettin Y. gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazının ardından Kayahan Y. İldem Mezarlığında toprağa verildi.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.